Spekter, d.o.o., Trg revolucije 7, 1420 Trbovlje   |   spekter@spekter.info   |   03 56 33 014

Kartica glej cnej

Zakaj smo se odločili za izdajo kartice ugodnosti »Glej, cnej!«?
Zato, ker želimo dati našim uporabnikom nekaj več in slediti naši novo zastavljeni viziji podjetja. Zaznali smo hudo stisko uporabnikov s katero se dnevno srečujemo na eni strani, na drugi strani smo zaznali, da zaradi gospodarske krize, ki se zelo izrazito kaže v naših zasavskih občinah, težko poslujejo tudi manjša podjetja in samostojni podjetniki. Razmišljali smo, kako jim lahko pomagamo. Skupek vsega tega je botrovalo k odločitvi za izdajo kartice, da bi vsi lažje preživeli.

Kdo jo dobi?

Kartico ugodnosti dobi vsak naš uporabnik (cca 4.000). Kartica se veže na imetnika in je veljavna skupaj z osebnim dokumentom.

Kako bo uporabnik prejel kartico ugodnosti?

Žal ne moremo pošiljati kartic po pošti, zaradi zbiranja osebnih podatkov in obveznega podpisa. Uporabniki bodo morali priti do nas. Drugače ne gre. Kartica ugodnosti za uporabnike Trbovelj in Zagorja bo možna na sedežu podjetja Spekter (Trg revolucije 7, Trbovlje), za območje Hrastnika pa v naši poslovni enoti Hrastnik (Na poti Vitka Pavliča 6).

Kaj bo ponujala ta kartica?

Trudili se bomo prisluhniti željam naših zvestih uporabnikov. Zato smo se s pomočjo lokalnih poslovnih partnerjev, ki so se nam z navdušenjem in takoj, brez oklevanja pridružili. Skupaj z njimi smo za vse naše uporabnike pripravili različne popuste oz. ugodnosti: npr. v gostinskih lokalih, cvetličarnah, trgovinah, lepotnih, masažnih salonih, servisih,…

Kje bo moč pridobiti več informacij?

Vse potrebne informacije bodo na voljo preko različnih medijev: radia, televizije, naše spletne strani, facebook-a, in letakov. Na ta način želimo informirati vse generacije.

Koliko bo znašal strošek omenjene kartice uporabnike?

Kartica bo za njih brezplačna in brez obveznosti, prinaša le ugodnosti.

Kdo so naši poslovni partnerji in iz kje?

Poslovni partnerji so predvsem samostojni podjetniki in manjša podjetja iz Trbovelj, Hrastnika, Zagorja ob Savi in Kisovca.

Z nami lahko posluje kdorkoli, ki ima uradno registrirano dejavnost.

Odprti smo za vse. Priložnost bi radi ponudili vsem. V kolikor jim pa s tem lahko na kakršenkoli način pomagamo, bo naš namen dosežen. Kdorkoli ima interes poslovnega sodelovanja nas lahko kontaktira na mail: spekter@spekter.info; ali tadeja.breznikar@spekter.info. Lahko nas tudi pokliče na tel. št.  03 56 33 014.

Uresničujemo besede in naš trženjski program, ki smo si ga zadali. Radi bi omogočili višji nivo kakovosti življenja, bivanja ali pa vsaj lažjo zadovoljitev osnovnih potreb naših uporabnikov.

Naj povemo, da smo z izdajo svoje kartice ugodnosti prvi v Sloveniji na področju nepremičnin, saj se močno zavedamo, da je zadovoljna stranka za nas bistvenega pomena.

Vedno moramo biti korak ped konkurenco in želimo izstopati od povprečka ter delovati še bolj povezano z okoljem, kjer delujemo.
 
 
                                                                                                                     Z nami si lahko privoščite  več,
                                                                                                                                                      Spekter team
 
   *******KARTICO LAHKO PREVZAMETE PO 5. MAJU *******

Poslovanje s strankami

Novice